De Riethorst Stromenland

Zorglocatie Slotjesveste

Logo van De Riethorst Stromenland

Algemene informatie

Verpleeghuis Slotjesveste biedt plaats aan 75 cliënten. De zorgappartementen zijn verdeeld over drie verdiepingen met ieder 25 appartementen. Op de begane grond naast het verpleeghuis is gezondheidscentrum Slotjesveste gevestigd. Hier hebben verschillende zorgverleners hun krachten gebundeld en zij bieden brede zorg aan volgens de visie ‘alle zorg onder een dak voor jong en oud.’ Eveneens op de begane grond is het restaurant, waar u een lekkere maaltijd kunt gebruiken of gezellig een kopje koffie kunt drinken. Het restaurant is openbaar en kan ook door familieleden van de bewoners of inwoners van Oosterhout bezocht worden.

Contactinformatie

Woonzorgcentrum Slotjeveste 0800-02 02 015Van Oldeneellaan 304902ZC Oosterhout Nb www.deriethorststromenland.nlLaatste controle: mei 2020

Plan route

Toegankelijk

Gehandicaptenparkeerplaats(en)
Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk
Lift of traplift aanwezig
Aangepast sanitair, aangepast toilet
Voorzieningen voor blinden en slechtzienden

Hulpaanbod

Dietetiek

De diëtist is gespecialiseerd in voeding en diëten. Als het u – door omstandigheden - niet meer lukt om goed te eten, geeft de diëtist u adviezen op maat. Hij houdt rekening met uw klachten, uw omstandigheden en uw thuissituatie en stelt het dieet samen, dat helemaal bij u past. Als u dat wilt, komt de diëtist ook bij u thuis.

Ergotherapie

Ergotherapie behandelt en adviseert u in uw eigen omgeving in het omgaan met lichamelijk en/of psychischebeperkingen. U leert weer zelfstandig dagelijkse handelingen uit te voeren.

Fysiotherapie

U kunt de fysiotherapeut bezoeken op de locaties in Oosterhout, Geertruidenberg of Almkerk. Indien noodzakelijk behandelen we u aan huis. Tijdens de eerste afspraak zal de fysiotherapeut u lichamelijk onderzoeken. Daarna stelt hij, in overleg met u, een behandelplan op. Als u dat goed vindt,...

Logopedie

De logopedist ontvangt u op de locaties in Oosterhout, Geertruidenberg of Almkerk, of komt, indien noodzakelijk, bij u thuis.

Psychologie

Behandeling bij psychologische klachten

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Verpleeghuis Woonzorgcentrum of verzorgingshuis
Vergelijk hulpaanbod