Algemene informatie

In ons fysiotherapeutisch centrum zijn we werkzaam met 9 collega’s en richten ons op allerlei aandoeningen van het bewegingsapparaat waar bij de postoperatieve- en de orthopedische klachten de boventoon voeren. Naast fysiotherapie zijn wij gespecialiseerd in manuele therapie, bekkentherapie, training bij COPD, kinderfysiotherapie, Dry Needling en  therapeutische lymfedrainage en oedeemtherapie.

Contactinformatie

 0162-45 31 28 (Zakelijk)Van Duivenvoordestraat 864901VS Oosterhout www.fysiotherapeutischcentrum.nlLaatste controle: mei 2021

Plan route

Toegankelijkheid

Gehandicaptenparkeerplaats(en)
Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk
Aangepast sanitair, aangepast toilet

Hulpaanbod

Dry Needling

Een toevoeging van een behandeling fysiotherapie is Dry Needling. Door middel van een speciale techniek worden spieren aangeprikt en raken op die manier snel en langdurig ontspannen. Dry needling gebruikt een “droge”(dry) acupunctuurnaald en er wordt dus geen vloeistof in de spier gebracht.

Fysiotherapie

Patienten melden zich aan, krijgen bericht wanneer de eerste afspraak plaatsvindt. Tijdens de eerste afspraak vindt een intake plaats. N.a.v deze intake wordt het behandeltraject-behandelmogelijkheden met de patient afgesproken.

kinderfysiotherapie

Het kind krijgt een individuele begeleiding (intake/onderzoek/behandelplan) aangepast aan de hulpvraag en nivo van het kind. Dit in overleg met ouders/verzorgers

Manuele therapie

behandeling op aanvraag of verwijzing

Medische trainingstherapie

Training in groepsverband in oefenzaal praktijk

Therapeutische lymfedrainage en oedeemtherapie

manuele lymfedrainage en oefentherapie

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Revalidatiecentrum Fysiotherapeut
Vergelijk hulpaanbod